Opleidingen voor overheden

Gemeenten, Omgevingsdiensten, Provincies, Veiligheidsregio ‘s, maar ook Inspecties van diverse Ministeries hebben vaak behoefte aan praktische onafhankelijke opleidingen.  Hoe kan men de wettelijke regels en bevoegdheden op een praktische wijze ten uitvoer brengen?

KOVA B.V. heeft zelf jarenlang verzamelde kennis in huis en werkt samen met autoriteiten op diverse gebieden. Bij die verzamelde kennis kunt u denken aan studies, rapporten, actuele wet & regelgeving en voorschriften. Maar ook in de vorm van specifieke expertise van onze medewerkers en samenwerkende partners. Kennis die we onder andere opdoen via ons internationaal netwerk van professionals.

KOVA B.V. is onafhankelijk, dat wil zeggen dat we een kenniscentrum zijn, binnen diverse ketens, zonder een eigen (gecertificeerd) inventarisatiebureau, laboratorium, leverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en apparatuur, examenbureau of certificerende instelling. KOVA B.V. is dan ook niet gelieerd aan politiek, vakorganisatie of overheid.

Daarentegen kennen we de markt op ons duimpje. Onze docenten hebben om het zo te zeggen “zelf met hun poten in de klei ”gestaan. En hebben soms zelf als handhaver, auditor en/of beoordelaar gewerkt. Zij kennen dus alle “ins en outs” binnen de markt.

Daarom volgen reeds vele handhavende instanties, certificerende instellingen, gemeenten en Regionale Omgevingsdiensten al jaren opleidingen van onze docenten. Wordt de wetgeving aangepast, dan is KOVA B.V. de eerste om de overheden daar een praktische vertaling van aan te reiken.

Heeft u een asbestvraag rondom asbest herkenning, asbest verwijderen, veranderende wetgeving rondom asbest of heeft u een vraag op het gebied van plaagdierbeheersing, wilt u een second opinion of wilt u een audit, neem contact op met KOVA. Het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren omgaan met gevaarlijke stoffen, vezels en werkomstandigheden.

Ga naar onze opleidingen Neem contact op met KOVA

Eerstkomende opleiding

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (hDTA)

Schrijf je nu nog in!

19 jun. 2019

riolen

Willekeurige opleiding

Veilig werken in Riolen (VWIR)

Bekijk opleidingen

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top