Waarom KOVA?

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor de asbest-, riool- en plaagdierenbranche. Een veel omvattende zin maar wij maken het waar!

 

Voor u als werkgever is het van groot belang dat uw medewerkers de juiste parate kennis hebben, of ze nu werken met asbest, in of aan het riool of bij de beheersing van plaagdieren. En die parate kennis leren wij uw medewerkers graag door hen op te leiden op een actieve manier, praktijkgericht, interactief, met hoogwaardig lesmateriaal gebaseerd op de actuele wetgeving én door docenten met passie voor het vak.


U kunt eenvoudig via www.kovabv.nl uw medewerker(s) inschrijven voor een opleiding (open opleiding). Opleidingen op maat door onze docenten zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. Zo nodig op uw eigen locatie zodat de geïnvesteerde tijd direct rendement oplevert en het voor uw werknemers praktisch en herkenbaar is.

 

Kenniscentrum

 

KOVA stelt haar brede kennis van wet- en regelgeving, werkmethoden en innovatie ter beschikking aan bedrijven en overheden. Een eerlijk en deskundig advies kan van belang zijn bij uw bedrijfsvoering. Ons advies wordt vaak gevraagd bij:

Heeft u advies nodig, neem contact met ons op. Wij informeren en helpen u graag.

ADVIES NODIG? Docenten

Eerstkomende opleiding

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (hDTA)

Schrijf je nu nog in!

19 jun. 2019

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top