Docenten bij KOVA

De docenten bij KOVA zijn stuk voor stuk mensen met jarenlange ervaring en visie op het vak. Iedere docent werkt volgens de drie stappen die een professional verder helpen: Kennis, Begrip en Toepassing. In deze drie stappen staat één ding voorop: kwaliteit voor alles.

Kennis

Allereerst is kennis belangrijk bij het uitoefenen van een beroep met gevaarlijke stoffen. Daarom richten onze opleidingen zich in de eerste instantie op kennis. De basiskennis is voor veel opleidingen gelijk. In iedere cursus spitsen we de meegegeven kennis toe op het specifieke vakgebied van de deelnemer. Zo ontstaat verdieping en afstemming op de dagelijkse activiteiten en functie van de deelnemer.

Een werknemer is gemotiveerder om zich aan de regels te houden als hij begrijpt waaróm de regels er zijn. De regels zijn er niet omdat de gemeente, werkgever, opdrachtgever of inspectie SZW het wil, maar voor de eigen veiligheid en die van de omgeving. In de cursussen hebben we aandacht voor het ‘waarom’ van de regels.

Toepassing

Kennis en begrip bewijzen zich in de praktijk. We focussen ons op de dagelijkse toepassing van de opgedane kennis. Op de trainingslocatie in Oosterbeek zijn verschillende faciliteiten beschikbaar om te oefenen met praktijksituaties. Zo leren deelnemers ook de praktische vaardigheden.

Ontstaan Waarom?

Eerstkomende opleiding

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (hDTA)

Schrijf je nu nog in!

19 jun. 2019

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top