Nascholing Voedselveiligheid 2 dagdelen (voorheen 25 punten)

Het voorkomen van schade en besmetting van voedsel voor de consument vraagt om specialistische kennis. Alle facetten rondom voedselveiligheid komen deze nascholing aan bod.

Inschrijven Informatie aanvragen

Duur1 dag

Kosten€ 295,00

LocatieOosterbeek

BranchePlaagdieren

De huidige EU wetgeving concentreert zich op het voorkomen van risico's aangaande onze voedsel. Dit betekent dat alleen aanwezige risico's geborgd moeten worden. Om dit voldoende diep te kunnen uitvoeren is kennis nodig. Binnen de levensmiddelen omgeving ziet men steeds meer experts een rol spelen als het gaat om het herkennen van deze risico's en de borging ervan.

Plaagdieren veroorzaken ook risico's. Deze risico's krijgen niet de aandacht die nodig is. De kennis op dit gebied schiet vaak tekort. 

In de nascholing Voedselveiligheid komen veel facetten aan bod zodat u als specialist de juiste kennis heeft voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Van ongediertebestrijder naar plaagdierbeheerser. 

De voedselveiligheid heeft in Nederland een hoge standaard. Op alle locaties waar gewerkt wordt met voedsel/ingredienten is de kans op plaagdieren groot. Om risico's goed in te kunnen schatten en een goed plaagdierbeheersplan aan de klant voor te leggen, is kennis nodig. 

Leer tijdens de nascholingsdag Voedselveiligheid alle ins- en outs op dit gebied.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op!

Eerstkomende opleiding

Nascholing Voedselveiligheid 2 dagdelen (voorheen 25 punten)

Schrijf je nu nog in!

17 jul. 2019

Wat doet KOVA

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche.  

Meer over KOVA

Hulp nodig bij uw keuze?

We helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Laat je gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen.

Inschrijven voor deze opleidingen

U kunt zich nu inschrijven voor deze cursus. Wij nemen contact met je op om extra informatie te geven en alle gegevens door te nemen.

Gegevens deelnemer

Bedrijf

Voorwaarden

Top