Maatwerk in opleidingen

Snel en efficiënt uw medewerkers van de juiste kennis of inspiratie voorzien, welke is afgestemd op uw situatie en bedrijfsomstandigheden? Dat kan met de maatwerkopleidingen van KOVA B.V.

Wat KOVA B.V. betreft gaat het dan niet alleen om de reguliere thema’s asbest, veiligheid, riolen,  bedrijfshulpverlening, of milieu. Maar ook onderwerpen als communicatie, houden van tool box- bijeenkomsten, specifieke opleidingen voor speciale sectoren als woningbouwcorporaties, makelaars etc. Na een grondige inventarisatie van uw situatie, omstandigheden, wensen en voorwaarden, maken wij een lesplan van aanpak. Nadat dit lesplan van aanpak ook door u is goedgekeurd,  organiseren we de training/ opleiding bij u op locatie of op één van onze trainingslocaties.

Aanvraag maatwerk opleiding

Wilt u uw medewerkers snel en doelgericht opleiden op het gebied van asbest, veiligheid of milieu? Kies dan voor onze maatwerk bedrijfsopleidingen. Zo haalt u specifieke kennis, inspiratie en motivatie in huis. U vertelt ons welke kennis nodig is in uw organisatie en wij ontwikkelen een training op maat. KOVA B.V. verzorgt deze maatwerkopleidingen door heel Nederland. 

Neem contact op...

Eerstkomende opleiding

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (hDTA)

Schrijf je nu nog in!

19 jun. 2019

asbest

Willekeurige opleiding

Opfrisopleiding Asbestdeskundige SC 570 / DTA C

Bekijk opleidingen

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top