Veilig werken in verontreinigde grond en grondwater

Iedereen werkzaam in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie dient praktische basiskennis te hebben om op een verantwoorde manier om te gaan met de mogelijke blootstellingsrisico’s. Indien dit niet is verkregen door ervaring kan de opleiding Operationeel Medewerker hierin voorzien.

Inschrijven Informatie aanvragen

Duur1 dag

Kosten€ 249,00

BrancheBodem

Doel

Iedereen werkzaam in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie dient praktische basiskennis te hebben om op een verantwoorde manier om te gaan met de mogelijke blootstellingsrisico’s. Indien dit niet is verkregen door ervaring kan de opleiding Operationeel Medewerker hierin voorzien. Onze opleiding voldoet aan de in de CROW-publicatie 132 gestelde eindtermen voor de opleiding OPM.

Bestemd voor

De OPM-opleiding is bestemd voor alle operationele medewerkers (o.a. grondwerkers, machinisten, chauffeurs en monteurs) die betrokken zijn bij de uitvoering van werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie. Dit geldt ook voor medewerkers van (nuts) bedrijven die mogelijk in aanraking komen met verontreinigde grond.

De deelnemer heeft na afloop praktische basiskennis verkregen om op een verantwoorde manier om te gaan met de mogelijke blootstellingsrisico’s. Daarnaast weet de deelnemer afwijkende situaties/onvoorziene omstandigheden te herkennen en te melden bij de direct verantwoordelijke (de DLP op locatie).

Inhoud van de opleiding

Certificaat

De opleiding wordt afgesloten met een instituutsexamen/toets. Bij goed gevolg ontvangt de deelnemer een verlengd certificaat ‘OPM’ met een geldigheid van 5 jaar.

Vooropleiding

Niveau LBO

Duur

1 dag.

Herhaling

1 dag per 5 jaar.

Tijden

De opleiding begint om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Prijs

€ 249,00 per persoon exclusief 21 % BTW, inclusief lesmaterialen, lunch, koffie, thee en frisdrank.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op!

Opleiding op aanvraag

Veilig werken in verontreinigde grond en grondwater

Schrijf je nu nog in!

Wat doet KOVA

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche.  

Meer over KOVA

Hulp nodig bij uw keuze?

We helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Laat je gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen.

Inschrijven voor deze opleidingen

U kunt zich nu inschrijven voor deze cursus. Wij nemen contact met je op om extra informatie te geven en alle gegevens door te nemen.

Gegevens deelnemer

Bedrijf

Voorwaarden

Top