Deskundig Leidinggevende Verontreinigde grond (DLP)

Bij werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie dienen leidinggevenden op een project over voldoende kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne.

Inschrijven Informatie aanvragen

Duur2 dagen

Kosten€ 695,00

BrancheBodem

Doel

Bij werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie dienen leidinggevenden op een project over voldoende kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne. Zoals verwoord in onder andere het Arbo-informatieblad 22 of de CROW-publicatie 132. Deze kennis kan verkregen worden door het volgen van de opleiding Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP).

Ook in het kader van de BRL SIKB 7000-serie (Beoordelingsrichtlijn uitvoering van (water) bodemsaneringen) is het noodzakelijk dat uitvoerende medewerkers de nodige kennis hebben op het gebied van werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond)water of baggerspecie. In de BRL SIKB 7000 wordt aan de kwaliteitsverantwoordelijke persoon onder andere de eis gesteld kennis te hebben van de inhoud van de CROW-publicatie 132. Door het volgen van de DLP opleiding kan aan deze eis worden voldaan.

Bestemd voor

Operationeel leidinggevenden van BRL 7000-gecertificeerde aannemers, ZZP’ers bij (water)bodemsaneringen evenals toezichthouders en handhavers van (lokale) overheden en milieudiensten.

Inhoud van de opleiding

Certificaat

De opleiding wordt afgesloten met een instituutsexamen/toets. Bij goed gevolg ontvangt de deelnemer een verlengd certificaat ‘DLP’ met een geldigheid van 5 jaar.

Vooropleiding

MBO niveau

Duur

3 dagen

Herhaling

1 dag per 5 jaar.

Tijden

De opleiding begint om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Prijs

€ 695,00 per persoon exclusief 21 % BTW, inclusief lesmaterialen, lesmap,  lunch, koffie, thee en frisdrank. CROW 400 € 115,00

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op!

Opleiding op aanvraag

Deskundig Leidinggevende Verontreinigde grond (DLP)

Schrijf je nu nog in!

Wat doet KOVA

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche.  

Meer over KOVA

Hulp nodig bij uw keuze?

We helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Laat je gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen.

Inschrijven voor deze opleidingen

U kunt zich nu inschrijven voor deze cursus. Wij nemen contact met je op om extra informatie te geven en alle gegevens door te nemen.

Gegevens deelnemer

Bedrijf

Voorwaarden

Top