Reacties uit de plaagdierenmarkt...

Geschreven door Ineke Kries Op dinsdag 27 november 2018 in de categorie Opleidingen.

Reacties uit de plaagdierenmarkt...

De afgelopen week hebben we aan een aantal mensen gevraagd hoe ze de nieuwe plaagdieropleidingen van KOVA  ervaren. De insteek van praktijkgericht, actief leren, veel interactie met de deelnemers en eigenlijk op een andere manier leren, kun je wel van tevoren bedenken maar komt het ook zo over? 

Hieronder een aantal reacties.

Sjaak Janssen –  Dierplagenpreventie Limburg:

‘We waren de hele training praktijkgericht bezig en gingen direct met elkaar aan het werk en in discussie. Dat vond ik erg interessant en afwisselend. Ook al loop ik al jaren mee, toch heb ik van alles bijgeleerd.’

Yvonne van Gorp – Killgerm Benelux:

‘Ik heb op donderdag 25 oktober 2018 de “Ratten Academy” bij KOVA gevolgd en kan met veel plezier terugblikken op een aangename en leerrijke dag. Het interessante aan de “Ratten Academy” is dat theorie en praktijk elkaar afwisselen, waardoor er een leuke dynamiek ontstaat en de deelnemers aan de hand van cases, rollenspellen en een interactieve quiz getriggerd worden om met elkaar en de docent in gesprek te gaan. Het fijne is dat je, los van de zeer kundige docent, ook van elkaar leert en tot nieuwe inzichten komt.’

Sander Hardeman - ASB:

"De opleiding Ratten Academy bij KOVA heb ik ervaren als een zeer prettige, informatieve en prikkelende training. Het programma is afwisselend omdat theorie, praktijk en interactieve gedeeltes door elkaar heen lopen. Vaak is de theorie wat gezapig en gegeeuw is dan ook niet te onderdrukken. Tijdens deze training waren de theoretische gedeeltes erg interessant. Dit komt mede door de docent Rob van Veldhuizen. Deze man heeft zeer veel kennis op gebied van plaagdieren en alles wat daar omheen draait. Bovendien weet Rob zijn enthousiasme over te brengen naar de mensen die de training volgen. Er wordt niet geschroomd om de cursisten te prikkelen en uit de tent te lokken waardoor je wel stelling moet nemen en discussies op gang kwame,n zowel met Rob als de cursisten onderling.

Centraal tijdens de training staat de IPM gedachte. Vanuit dit uitgangspunt wordt ingegaan op de problematiek met ratten. Duidelijk is dat de regels omtrent IPM aangescherpt gaan worden en dat een knop om moet in onze mindset.

Ik kan zeggen dat ik met voldoening en veel plezier op deze opleiding kan terug kijken."

Wij zijn heel blij met deze positieve reacties. Wilt u ook een nascholing of opleiding volgen mij KOVA, kijk dan snel bij onze opleidingen.

 

Eerstkomende opleiding

Deskundig Asbest Verwijderaar 1 (DAV-1)

Schrijf je nu nog in!

13 aug. 2019

Wat doet KOVA

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche.  

Meer over KOVA

asbest

Willekeurige opleiding

Deskundig Asbest Verwijderaar 2 (DAV-2)

Bekijk opleidingen

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top