KOVA GEEFT U EEN RIANT EINDEJAARSCADEAU.

Geschreven door Henk Onderstal Op donderdag 26 oktober 2017 in de categorie Opleidingen.

KOVA GEEFT U EEN RIANT EINDEJAARSCADEAU.

Wij willen vroeg beginnen met de traditionele eindejaarattenties die bedrijven aan hun relaties schenken. Maar doen dat op een wel heel spectaculaire manier!

Geen pakket met allerlei lekkers er in. Nee we doen dat door U een riante korting op één van onze beste opleidingen te geven. Waarom? We horen vaak dat er een groot prijsverschil zit tussen de verschillende cursussen en opleidingen. Dat klopt en de oorzaak daarvan ligt in de werkwijze en doelstellingen van een opleidingsinstituut.

KOVA BV is zoals aangegeven een Kennis- en opleidingscentrum dat zich er op toe legt om mensen een vak te leren. Niet snel een kunstje leren zodat men een verplicht certificaat kan behalen na het examen. Nee wij willen mensen álle informatie die men nodig heeft voor het uitoefenen van hun taak bijbrengen en hen daar allerlei bruikbare tools daarvoor aanreiken. Een echte opleiding om een vak te leren en beheersen.

Vanuit de evaluaties welke we van deelnemers na een opleiding ontvangen weten we dat de mensen daar ook echt wat aan hebben in de dagelijkse praktijk. En dan nog staat het elke deelnemer vrij om na de opleiding de docenten te benaderen voor nadere informatie.

Dat dit alles niet kan in een nauw tijdsbestek maar dat we daar meer tijd voor nodig hebben is de consequentie die we als KOVA maar graag nemen. Een DAV, DTA, DIA of ADK is niet alleen gebaat bij het behalen van zijn certificaat! Nee men moet na een opleiding díe kennis hebben opgedaan welke nodig is om het werk op een veilige, gezonde en verantwoorde wijze te kunnen volbrengen. Daarom ons eindejaarcadeau!

Onze opleiding Deskundig Toezichthouder Asbest duurt 5 dagen en kost tot nu toe € 1.295,00. Voor de rest van 2017 bieden wij u deze opleiding aan voor slechts € 895,00. Dus wel de volledige tijdsbesteding van 5 dagen voor de prijs van 4 dagen!

Op deze wijze kunnen U en uw deelnemers zelf vaststellen wat het verschil is tussen “even een certificaatje halen” en het volgen van een opleiding waar je de volgende dag in de praktijk ook wat aan hebt.

De opleiding DTA wordt gegeven op 13 t/m 17 november én van 11 t/m 15 december 2017 in Oosterbeek.

Geef u snel op via www.info@kovabv.nl

Eerstkomende opleiding

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (hDTA)

Schrijf je nu nog in!

19 jun. 2019

Wat doet KOVA

KOVA is het kennis- en opleidingscentrum voor het verantwoord leren werken in de asbest-, riool- en plaagdierenbranche.  

Meer over KOVA

plaagdieren

Willekeurige opleiding

Nascholingsdag Hout basis 2 dagdelen (voorheen 25 punten)

Bekijk opleidingen

Meer informatie aanvragen

Bij KOVA kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze opleidingen, trainingen of wanneer je andere vragen hebt. Vul het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen!

Bij het versturen van dit formulier verstrekt u persoonsgegevens aan ons.

Top